logo

Xella premium sistemi gradnje

Osmišljeni da odgovore svim izazovima savremene arhitekture i građevinarstva. Sa svojim brendovima Ytong, Silka i Multipor, Xella sistemi predstavljaju sinonim moderne, ekološke i održive gradnje. Zahvaljujući svojim karakteristikama, kao što su vrhunska termo i zvučna izolacija, protivpožarnost (A1 klasa negorivosti), stabilnost i trajnost,  predstavljaju optimalna rešenja za izgradnju svih tipova objekata.

Savršen trio materijala za sve Vaše građevinske poduhvate!

Ytong – Ekonomičan, lagan i namenjen brzoj gradnji, Ytong je prirodan građevinski materijal sa izuzetnim termoizolacionim svojstvima, pogodan za izgradnju energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata. Saznajte više >>

Silka – Kalcijum silikatni blokovi predstavljaju tradicionalan građevinski materijal proizveden od prirodnih sirovina, čiji je glavni adut vrhunska zvučna izolacija (do 58 dB). Silka garantuje zaštitu od buke u vašem životnom ili radnom prostoru. Saznajte više >>

Multipor – Mineralne termoizolacione ploče, proizvedene od prirodnih sirovina, namenjene su termoizolaciji objekata. Negorivost (A1 klasa), lakoća materijala i mogućnost primene za spoljašnju i unutrašnju izolaciju, čine ga jedinstvenim rešenjem na tržištu. Saznajte više >>

Mogućnosti primene

Gradnja različitih tipova objekata, poput stambenih zgrada, poslovnih objekta ili industrijskih postrojenja, zahteva temeljno planiranje. Svaki detalj može napraviti značajnu razliku u troškovima i rokovima izgradnje.

Xella premium sistemi gradnje u potpunosti odgovaraju na sve aktuelne zakonske regulative i donose jedinstveno rešenje za gradnju ekoloških i održivih objekata, odličnih termo i zvučnih karakteristika.

Naš stručni tim Vam je na raspolaganju za sva pitanja, od izbora građevinskih materijala i rešenja, do optimizacije vremena izvođenja i troškova izgradnje.

Planirajte Vaše projekte sa Xella stručnim timom!

Kontaktirajte nas i osigurajte besplatnu podršku

Izgradnja objekta nije jednostavan proces. Potrebno je proći puno koraka od ideje do konačne realizacije i dobro je znati da na tom putu imate nečiju podršku.

Xella tim Vam može pružiti podršku kroz niz besplatnih usluga, kojom pomaže budućim investitorima da prevaziđu izazove koje sa sobom nosi izgradnja stambenog ili poslovnog objekta. Ukoliko uskoro otpočinjete gradnju, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam pružiti podršku!    Molimo odaberite informacije koje su za vas prioritetne/konsultacionu(e) opciju(e) ispod. Podnošenjem ispunjenog kontakt formulara vi deklarišete odabranu(e) saglasnost(i). Pojedinosti u vezi sa obrađivanjem vaših ličnih podataka i zakonskom usaglašenošću nalaze se u našem odeljku informacije o zaštiti podataka. Vi naravno možete povući svoju saglasnost u bilo koje vreme što stupa na snagu u periodu koji sledi, na primer putem imejla na adresu ytong-serbia@xella.com ili redovnom poštom na adresu Xella Srbija d.o.o, Diše Đurđevića bb, 11560 Vreoci.

    Podeli:

       

    Sadržaj